Maak kennis met onze zes nieuwe medewerkers!

Maak kennis met onze zes nieuwe medewerkers!

Neil Saffrie, teamleider planontwikkeling

“Mijn naam is Neil. Ik woon samen met mijn vrouw en twee dochters in Eindhoven. In mijn vrije tijd trekken we er graag met z’n vieren op uit. Verder golf en lees ik graag en probeer ik regelmatig een bezoekje aan de sportschool te brengen. Hiervoor heb ik bij verschillende project- en procesmanagementbureaus gewerkt, maar ik ben ooit afgestudeerd bij Ballast Nedam Zuid. Dus als teamleider planontwikkeling ben ik nu terug op mijn oude vertrouwde nest!”

Kelly van de Ven, projectcoördinator bouwservice

“Hallo, ik ben Kelly en ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Veldhoven. Ik hou van gezelligheid en een feestje op zijn tijd en ik ben gek op alles wat met woningen te maken heeft. Van architectuur tot bouwprojecten en van interieur tot tuinontwerpen. Daarom past mijn nieuwe baan als projectcoördinator bouwservice perfect bij mij! Tot nu toe heb ik het enorm naar mijn zin bij Ballast Nedam Zuid en ik kijk er naar uit om mezelf verder te ontwikkelen binnen deze rol.”

Sander Vugs, onderhoudsmonteur A

“Hoi, ik ben Sander en ik woon in Oisterwijk. Na werktijd ga ik graag fitnessen. Verder ben ik een echte carnavalsfanaat en volg ik de Formule 1 op de voet. Op 2 april ben ik gestart als onderhoudsmonteur bij Ballast Nedam Zuid. Hiervoor heb ik bij een onderaannemer gewerkt, dus die kennis en ervaring kan ik goed gebruiken in deze baan. Ik ben natuurlijk pas net begonnen, maar ik voel me al helemaal thuis hier!”

Saskia van Bussel, business controller en MT-lid

“Mijn naam is Saskia en ik woon in Geldrop. Ik ga graag uit eten met vrienden en probeer elke week te sporten. Ook ben ik gek op reizen, maar dat is met twee kleine kinderen wat lastiger. Dat komt wel weer als ze wat groter zijn. Ik heb hiervoor ruim tien jaar in financiële functies bij andere bouwbedrijven gewerkt en sinds kort ben ik business controller en MT-lid bij Ballast Nedam Zuid. Erg leuk en uitdagend!”

Theo van Alebeek, uitvoerder bouwservice

“Hallo, ik ben Theo en ik woon samen met mijn vrouw in Empel. Onze twee dochters zijn inmiddels het huis uit. Ik ga graag een stukje wandelen, maar mijn allergrootste hobby is muziek. Al jaren ben ik drummer in bandjes en ik luister de hele dag door muziek, vooral naar rock. Ik ben net begonnen als uitvoerder bouwservice bij Ballast Nedam Zuid. Tot nu toe heb ik het ontzettend naar mijn zin hier!”

Shanna Bergs, HR Business Partner

“Hallo, ik ben Shanna en ik woon in Weert. In mijn vrije tijd sport ik graag of wandel ik met mijn honden. Daarnaast ben ik een echt familiemens en breng ik veel tijd door met vrienden in de stad. Sinds 1 mei werk ik als HR Business Partner bij Ballast Nedam Zuid. Met zeven jaar ervaring in HR, opgedaan in diverse branches, zet ik mijn kennis graag in om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van BN Zuid. Ik kijk ernaar uit om al mijn collega's snel persoonlijk te ontmoeten!”

Wij zijn enorm blij met deze aanwinst! Wil jij ook bij Ballast Nedam Zuid werken? Check dan onze vacatures