Ons verhaal

Bouwen is een proces dat altijd in beweging is

Ballast Nedam Zuid is gespecialiseerd in bouw-, ontwikkelings- en renovatieprojecten en loopt voorop op het gebied van modulaire bouwconcepten. We investeren in goede samenwerkingen met onze klanten en partners in Noord-Brabant en Gelderland en streven naar een optimale klantbeleving.

Betrokken en betrouwbaar

Wij denken mee met onze klanten. Als we een beter idee hebben of als iets niet kan, zeggen we dat. En als er een probleem is of als er vertraging optreedt, zeggen we het ook en komen we met een oplossing. Zo weten onze klanten precies waar ze aan toe zijn. Wij werken niet vóór de klant, maar mét de klant op basis van wederzijds vertrouwen. Voor ons telt niet alleen het eindresultaat, maar ook de weg ernaartoe. Verloopt alles naar wens? Waar moeten we bijsturen? Zijn er nog zaken die extra aandacht verdienen? Vragen waar we tijdens een project constant bij stil staan, samen met onze klanten, onderaannemers en partners.

Veilig en verantwoord

Veiligheid staat bij ons op voorop. Dat gaat verder dan het dragen van goede schoenen, een veiligheidshesje en een helm. Veilig werken zit ‘m ook in elkaar durven aanspreken, verantwoordelijkheid nemen en leren van incidenten. We bouwen niet alleen veilig, maar ook verantwoord. Dat betekent dat we duurzame keuzes maken en oog hebben voor inclusiviteit en diversiteit. Want bij Ballast Nedam Zuid is iedereen welkom om mee te bouwen aan de toekomst.

Veiligheid

Onderdeel van Ballast Nedam

Ballast Nedam Zuid is onderdeel van Ballast Nedam. Daardoor kunnen we de flexibiliteit en toegankelijkheid van een lokaal bedrijf combineren met de schaalvoordelen van een grote organisatie.

Nieuws en verhalen

Bekijk al het nieuws