Ontwikkelen

Met oog voor mens en natuur

We hebben een divers ontwikkelteam, zijn goed in designmanagement én werken veel samen met onze collega’s van Ballast Nedam Development. Dat maakt dat we alle kennis en kunde in huis hebben om creatieve totaaloplossingen te bedenken voor elke ontwikkelvraag. Natuurlijk met oog voor mens en natuur.

Duurzame bril

We bekijken gebiedsontwikkeling door een duurzame bril. Dit betekent bijvoorbeeld dat we zoveel mogelijk natuurinclusief bouwen. Denk aan het behoud van bestaande bomen en het integreren van voorzieningen voor vogels, insecten en vleermuizen. Het betekent ook dat we zoveel mogelijk inzetten op conceptueel bouwen. Daar is ons PuurThuys-concept een mooi voorbeeld van. 

Conceptueel bouwen

Het bouwproces van deze prefab-conceptwoningen is gestandaardiseerd, wat veel tijd, geld en afval scheelt. Ook ons Ursem-concept met prefabmodules zoals badkamers, is een mooi voorbeeld van deze manier van bouwen. Wij geloven dat conceptueel bouwen de toekomst heeft, omdat we zo snel, voorspelbaar én duurzaam kunnen bouwen tegen een gunstige prijs.

Meer informatie?

Niels van Gerwen

Manager Ontwikkeling, Engineering en Acquisitie

Onze projecten

We nemen je mee naar onze projecten in het zuiden van Nederland

Bekijk onze uitgelichte projecten