I am Grave

Karaktervol wonen met uitzicht op de Maas

Verschillende projecten

Op de hoek van de Oliestraat en de Maaskade bouwt Ballast Nedam Zuid appartementencomplex De Brouwerij. Ook wordt Het Begijnenhuis gerealiseerd aan de Pauselijke Staten en bouwen we aan de Prinsenstal Loft26. 

De Brouwerij 

Gelegen aan de Maas en midden in het historisch centrum van Grave bouwt Ballast Nedam Zuid samen met Mooiland hier 41 duurzame sociale huurwoningen. Er komt een mix aan twee- en driekamerappartementen en deze zijn geschikt voor jong en oud.

Het complex is ontworpen met een mix van hedendaagse, klassieke en Bossche School architectuur. Hierdoor ontstaat een hoogwaardige en gevarieerde uitstraling welke goed aansluit bij de bestaande omgeving.

Het Begijnenhuis 

Het noordelijk deel grenst direct aan De Brouwerij. Hier komen de projecten Het Begijnenhuis, ’t Smalle Huys en Loft26. In de zomer van 2021 is Ballast Nedam Zuid ook gestart met het project Het Begijnenhuis. Aan de Oliestraat/ Pauselijke Staten realiseren we 21 gelijkvloerse huurappartementen met een woonoppervlak van ca. 45 tot 85 m2.

Loft26

Loft26 wordt getransformeerd naar karaktervolle appartementen, met daarbovenop 6 penthouses. Ook hier worden oude en karaktervolle elementen behouden tijdens de transformatie naar hedendaagse en eigentijdse lofts/ appartementen. De woningen in Loft26 zijn ruim van opzet, tot zelfs ca. 181 m². Met de ligging aan de Oude Haven en ruime balkons en/of (dak)terrassen, heb je een mooi uitzicht over de maas en de daken van Grave.

Meer informatie over deze projecten? Neem een kijkje op www.iamgrave.nl