BEXA award voor Renovatie & Onderhoud

BEXA award voor Renovatie & Onderhoud

Precies een week geleden, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Ballast Nedam in Nieuwegein, werden de Ballast Nedam Excellence Awards (BEXA) uitgereikt. Deze prijzen worden toegekend aan individuen, teams en business units die in het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben neergezet. Onze afdeling Renovatie & Onderhoud is in de prijzen gevallen voor Teamwork. Uit handen van Willem Turkenburg ontving een afvaardiging van onze afdeling Renovatie & Onderhoud de BEXA Teamwork Award voor 2023. We zijn ontzettend trots op dit team!

Teamwork

Rudy van der Heyden, senior manager Renovatie en Onderhoud, nam namens het team de award in ontvangst. Althans, dat dacht het team dat ook aanwezig was bij de receptie. Rudy kon het niet laten om het team naar het podium te roepen, dus met enige aarzeling kwamen zij met zijn allen naar voren. Het is immers een teamprestatie, zo zei Rudy.

Het team Renovatie en Onderhoud van Ballast Nedam Zuid is verantwoordelijk voor diverse renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in Noord-Brabant en Gelderland. Zoals onder andere onderhoudsprojecten, planmatige renovaties, dagelijks en mutatie onderhoud, 24/7 service, verduurzamingsmaatregelen en energetische verbeteringen.

Zij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en getalenteerde professionals die het team willen versterken. Als je onderdeel wilt uitmaken van een team dat een BEXA Teamwork Award heeft gewonnen, dan is dit wellicht jouw kans! Kijk op werken bij Ballast Nedam voor eventuele vacatures.

Terug naar